Links

AE Audio Productions

Dierbare herinneringen!

Niet alleen een opnamestudio die prachtige CD’s produceert, maar vooral een bedrijf dat vertrouwen inboezemt, dat met je meedenkt. Een bedrijf dat nog menselijkheid uitstraalt te midden van de aller-modernste apparatuur. Ook een bedrijf dat voor een perfecte koorversterking kan zorgen, natuurlijk  door de materialen, maar vooral door de ‘oren’ achter de knoppen.

Steenhuis Piano’s en vleugels Glimmen

Een gigantische hoeveelheid instrumenten. Nieuw, verschillende prijzen. groot. klein enz. Maar een ding is nog steeds gelijk gebleven: De geweldige service en klantgerichtheid. Ongekend in de steeds hardere wereld dat er nog zo met klanten kan worden omgegaan!

Alexion CRM Software

Nog een ‘menselijk’ bedrijf. Software die aan je wensen voldoet, gemaakt door mensen die met je meedenken, door mensen die met je meevoelen, door mensen die begrijpen wat je bedoelt.

Computer Service Veendam

Begripvol, hartelijk, deskundig, meevoelend en zelfs een muzikaal bedrijf is “Computer Service Veendam”. Door hun geduld is mijn raam nog heel en ligt mijn laptop niet buiten! Geweldig fijn dat er nog zulke bedrijven zijn.

Johan Spelbrink Dakwerken

Wat een verademing dat er toch nog zulke mensen zijn! Iemand helpen is voor Johan Spelbrink de normaalste zaak van de wereld. Meedenken voor de juiste oplossing voor zijn klant. Zakelijk en uiterst vakkundig, maar eerst menselijk!!!

Overige links

Dirigent Pagina
Startkabel Dirigenten
Koormuziek Pagina